Sayfalar

13 Nisan 2011 Çarşamba

Ağzına Bieber Sürerim


Son bir kaç yazıda ünlülerden gittik hep. Ünlüler söz konusu olunca da atlamamak gereken önemli bir husus bir şey var malum. Ünlülere olan aşk-ı memnu.

Ergen kızlarla başlarsak eğer, birçoğumuz şahit olduk 10-15 sene öncesinde televizyonlarda Tarkaaaaaaaaaaaaağn çığlıklarına. O dönemlerde farklı olan iki kuzenim vardı. Biri Doğuş, diğeri Çelik hayranıydı. Tişörte resmini bastıracak, bu ünlü isimlerin sevgilisi olduğunda üzülecek kadar hayranlardı. "Bütün dünya duysun" diye çatıya çıkıp haykıramıyorlardı da malesef.

Ergen erkekler ise Temel İçgüdü'de Sharon Stone'un o malum sahnesiyle hayranlık besliyorlardı ünlülere. Bak yine kızlar saf ve temiz bir şekilde aşk gibi duyguları beslerken, erkekler yine sapık duygular içerisindeymiş.

Neyse geçelim ergenleri. Bizzat şahit olduğum bir saçmalığı paylaşayım sizlerle.

20-21 yaşlarındaki 3 kız, bilinen bir grubun konserine gidiyor. Konser sonrası kulise girmeyi başarıyorlar. Kuliste elemanlarla sohbet muhabbet. Kafalar da güzel tabi. Bir yandan içerken, diğer yandan eğleniyorlar. Ne güzel ve hoş.

Kulisten ayrılırken kızların biri grup elemanlarından birinin şarap kadehini alıyor hatıra amacıyla. Buna lafım yok, yine kullanırsın, hem de ünlü sevdiğin birinin. Kızlardan diğeri grup elemanlarının birinin içtiği bira şişesini alıyor saklamak için. Bunu da benim aklım almıyor maalesef. Lan napıcan bira şişesini. Boş bira şişesi lan bu.

Aynı kızlardan biri aynı grubun daha önceki bir konserinde en önde izlerken vokal'in elini tutuyor, elini öpüyor bilmem kaç kez. Sonra da telefonda bunu anlatıyor. Ama öyle bir anlatıyor ki; heyecandan düşüp bayılacak sesinden belli. Konuşamıyor nerdeyse bunları söylerken. Anlattığı kişi bu kişinin sevgilisi bir de. Anlatırken olduğu yerde hoplayıp zıplıyor heyecandan belli yani.

Fotoğrafa gelirsek. Bu blogu açtığımızda arka plan resmi ne olsun diye deneyip duruyorduk sürekli. Archy, thebiglebowski ve ben yaklaşık 100 tane denedik ve 3'ümüzün de bu güzel oldu dediği bir tane olmadı. Bunun üzerine Archy alın size arka plan dedi ve bu fotoğrafı arka plan yaptı. Ben de fotoğrafı görünce hemen "Offf Eva Mendes" dedim. Archy ve tbl'nin ortak tepkisi "Adam kadını çatalından tanıyo vay amk" oldu. Sen ne diyon topraağaaaam'a benzer bir şeyler söyledim.

3 yorum:

francesca mckennitt dedi ki...

Cık cık cık, bu yazıdan sonra hem senle hem o kızlarla eğleniciim :))

ilnevyA dedi ki...

Yani esas olan amaç eğlenmek zaten :)

Mia Wallace dedi ki...

hhaha cevap iyiymiş ama