Sayfalar

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Eva'larını Eva'larını Allah Versin Belalarını

Lan sizin ergenlik çağınız ünlülere asılmakla mı geçti? Herhalde bulunduğunuz ortamlarda hep "şu hatun nasıl ama" "bence bu daha güzel" "off bununla bir gece geçireyim 50 milyar borcum olsun" gibi muhabbetler dönüyordu. Okuduklarımdan bunu anladım.

Benim bulunduğum ortamlarda böyle muhabbetler olmaz gibi birşeydi. Yoksa bende mi sorun var? İçime kurt düştü.. Tbl gibi kendimden şüphe mi etsem? Ne şüphe edeceğim lan bir erkek kendini bilmez mi amk.

Gerçi öyle ortamlarda bulunsam "sen en çok hangi ünlüden hoşlanıyorsun" sorusuna vereceğim cevabı bir hafta felan düşünürdüm. Öyle mal mal bakmayın ben kolay beğenen bir tip değilimdir. Lisede yıllık yapılırken şu en sevdiğin şarkı vb soruları cevaplamak için kaç gün düşünmüştüm. Hatta en sevdiğim şarkıyı bir türlü yazamamıştım, son dk'da arkadaş baskısıyla yazmıştım.

Demek ki karar verme mekanizmam ergenlik döneminin etkisiyle tam oturmamış. Buradan bu çıkıyor..

Şimdi düşündüm de ilnevyA gibi olmak isterdim. Düşünsene yolda gidiyorsun, önünde 3 hatun yanyana gidiyor ve sen direk kaselerinden kızları tanıyorsun. Ne güzel olurdu!

3 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

ilnevyA o konuda ayrı zaten :D

ayrıca en sevdiğin şarkı?

ilnevyA dedi ki...

En sevdiği şarkıyı internete girebildiği zamanda Archy cevaplar da, şu son paragrafla alakalı kendisine diyeceklerim var :D

Ulan o fotoğrafı arkaplan yapan sendin. Ben de daha önce o fotoğrafı görmüştüm. E eva mendes bu fotodaki de. Görünce unutulur mu?

Sanki kaseden hatun tanıma sensörlerim var benim mına koyim. :D

Archy dedi ki...

Kanka, tbl'ye soralım emin ol bana hak verecektir :D

En sevdiğim şarkıya gelince, ergenliğin ve "farklı olmalıyım lan" düşünceleriyle "Lose Yourself" yazmıştım. Tabi şimdi dinlemiyorum. En son dinlediğin Eminem şarkısı "Love The Way You Lie" onu da klibinde Megan Fox var diye izlerken dinlemiştim :))

Şimdiki ne diye sorsan Metallica'nın Unforgiven, Nothing Else Matters, One şarkılarını; Pink Floyd'un High Hopes şarkısı (bu şarkıyı sevmemde ilnevyA'nın emeği çoktur) Michael Jackson'un Smooth Criminal'ini derdim herhalde.