Sayfalar

22 Temmuz 2011 Cuma

Kayıt, Füsun vs

Uşaklar çok küfrünüzü aldım biliyorum. Kaç ay oldu şuraya bi yazı yazamadım. Kısa bir dörtlükle açıklayayım durumu;

Çok acayip pek garip, bir haldeyim ya habip.
Durumu kurtarmaya yetmiyor hiç bir tabip.
Üfürükten teyyare selam söyle o yare.
Yarin dişi ağrımış var bildiğim bir çare.

Archy lise yıllıklarından bahsetmiş. Bizim lisede yıllık olayı filan yoktu lan. Zaten olsaydı da iki cümle yazamazdım becerip o kıt edebiyatımla. En sevdiğin şarkı filan dedin de bak aklıma şey geldi. Ortaokul lise zamanları radyoda sevdiğim şarkıları yakalamaya çalışırdım sürekli. Bi tane 90'lık boş kasete; sevdiğim şarkı çıktığında çok hızlı bir refleksle RECORD tuşuna basarak, yarım yamalak, arada dj sesleri eşliğinde oluştururdum kasedimi. Şarkıyı başka bi yerde duyduğum zaman kaydettiğim halinde DJ'in sesini de beklerdim şarkının son kısmında. Hani şarkıyı-sözlerini yorumlayan mal DJ'ler olurdu ya. Bok gibi atlardı, şarkı bitmeden sözlere yorum yapar, şarkının içine sıçardı. Ama hepsinden daha gıcık olduğum bi tanesi vardı ki 3-5 saniye duysam bile yetiyodu gıcık etmeye. Tahmin edin kimdi?

Bu bahsettiğim DJ özelliklerini fazlasıyla barındırmasının yanında, iki cümlesinden birinde kesinlikle şu kalıplardan biri olurdu: "merhaba gönlümün dostları, evet gönlümün dostları, ben gönül dostunuz füsun". Sürekli bunları der durur, cinlerimi tepeme çıkartırdı. Gönül Dostu Füsun; sen nasıl bir kâbustun?

Ha bu arada Archy; kaseden hatun tanımak filan diyosun da. Ulan bi Eva'yla sınırlı. Onu da tanıyalım bırak. Görsellerde ilk çıkan fotoğraflardan biriydi zaten o tanıdığım da. O değil de ben niye savunmaya geçtim ki böyle şimdi. Tamam lan tamam Archy; sana bildiğim herşeyi öğreticeeeem. Nihahahıohıhjıo.

Son olarak; sıcaklardan bunaldığımız şu günlerde serinlemiş bir Hanzo fotoğrafımı paylaşayım sizlerle. Serinleyin diye siz de. Ama Hilal Cebeci kadar cezbedici değilim, idare edin Hanzişler.

3 yorum:

thebiglebowski dedi ki...

Azına sıçıyım bu ne hal kanka:)))

Korktum lan.

Adsız dedi ki...

:)) hanzisler haa :))

ilnevyA dedi ki...

Burda görünenden daha fena aslında. Pek anlaşılmamış sakalların uzunluğu :D

Hanzişler harekatını başlatmış bulunuyorum.