Sayfalar

16 Şubat 2011 Çarşamba

Once Upon A Time

Archy sen şansımı sikeyim dedin ve uzaklaştın ya oradan. Düşündüm de o kız zamanında blog yazıyor olsaydı neler yazardı. Şimdi sözüm meclisten dışarı. Bunu üstüne alınmasın kızlar. Ama var böyle bir durum, bunda hemfikir olalım. Erkeklere sayıp söven, tek derdi erkekler olan, sürekli erkeklerle alıp veremediklerini anlatan bloglar mevcut malumunuz. Ulan ne çekiyosunuz erkeklerden.(Dişi Yakarış: Ne çektin ulan gerizekalı gadın) Siz erkeklerden ne çekiyosanız erkekler de sizden onu çekiyor. Tek çekişli bi araba değil yani bu merak etmeyin. Dünyanın sadece sizin etrafınızda döndüğünü zannediyorsunuz. Her doğruyu siz yapıyormuşsunuz gibi düşünüyorsunuz. Sonra o gizlenen kimlik altında; depresyonlardan depresyonlara girmeler, hayran kitlelerinin oluşması, egonun ve götün tavan yapması.

Archy'nin anlattığı olaydaki kız o zamanlar blog yazıyor olsaydı;

Once upon a time; karıncalanan ekran hayal ediyoruz burda.

---flashback---

O yine beni anlamıyor. O'na olan ilgimin farkında bile değil. Bugün O'na o kadar yaklaşmama rağmen yine bir karşılığını göremedim. Erkekler neden bu kadar öküzler. Bazen O'nda da bir şeyler varmış gibi hissediyorum. Bekliyorum ki anlasın beni. Bekliyorum ki konuşsun benimle. Bir tek bana göstersin ilgisini. Benimle yapmak istesin her şeyi. Belli de ediyorum bunu ama olmuyor işte. Benim yanımda olmaktansa dersane çıkışında arkadaşlarıyla kauntır mıdır nedir o oyunu oynamaya gidiyor. Kauntır oynadığını zannederken benimle oynuyor aslında. Duygularımla oynuyor ama farkında değil. Kauntırı hiç oynamasaydı da benimle oynasaydı ne güzel olurdu.

Bazı özellikleri de keşke böyle olmasaydı diyorum. Yüzü Bired Pit gibi, gözü Coni Dep gibi, boyu Vini Cons gibi, huyu Hulusi Kentmen gibi olsaydı. Çok mu şey istiyorum yani. Ah erkekler, bizleri hiç anlayamayacaksınız, hep üzeceksiniz.

---flashback---

bla bla bla

Öyle bi dünya yok canım benim. Sikerler. O işi geçeceksin.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

haklisin ,bayanlar bazen herseyi erkeklere yukluyor ama bu devrin kizlari masallah kac erkegi cebinden cikartiyor..

ilnevyA dedi ki...

Böyle garip durum oluşmuş. Kız dayanışması içine girmişler. Daha da yazacaktım da uzatmayayım dedim. Bahsettiğin gibi cepten çıkarma, cebe girme mevzularıyla alakalı.

Hero of Darkroom dedi ki...

çeşitli dış etkenler sayesinde sadece onunla ilgilensen yine dert yanacak bişey olur kesin...

Adsız dedi ki...

Ar,namus ve haysiyetin yobazlık olarak algılandığı bı toplumdayiz o yüzden cebe girenler,cepten çıkarılanlar artı bir puan olarak haneye yazılıyor ...
Bende okudum bı kac tane surda sunu yaptık surda bunu yaptık diye yazıp bide hayran kitlesi oluşturanları ilginç geliyor ....

ilnevyA dedi ki...

Hero of Darkroom; O zaman da bunalıcak, ilgiden sıkılacak, falan olcak, filan olcak.

e.n.k; iki ayrı kutup oluştu artık ve bu iki kutup artık herşeyi siyah ve beyaz olarak görüyor. Asıl tehlike de bu bence. Birinin beyaz dediği diğerine göre siyah oldu. Bunu yapmayı başaranlar da meclistekiler. El birliğiyle başardılar.

Hero of Darkroom dedi ki...

koy götüne rahvan gitsin lafı artık hayata cuk oturan laflardan...
erkeğin iplemeyeni makbulmuş, aldatanı vurup kıranı gel git diyeni en temizinden.

Adsız dedi ki...

Sadece meclistekiler değil halkımızda çok cahil malesef futbol takımı gibi parti fanatikligi yapıyorlar...ve bu her konuda öyle ...
Dediğin gibi siyah birde beyaz var gerisi renksiz ve anlamsız...

Archy dedi ki...

Hep erkekler öküz oluyor amk, kızlara bok atan yok. Tamam bizim de öküzlük yaptığımız durumlar çok ama bir kız neden böyle yaptı acaba diye düşünmez. Hemen sayıp söver, dert yanar. Bir kere de sor amk neden böyle yaptı diye. Gerçi neden yapıldığı söylense bile kız kabul etmez..

Çok mu sövdüm lan? Neyse koy götüne rahvan gitsin..

Büşra Bayram dedi ki...

Çok doğru bir tespit. Erkekleri okumayı daha çok sevdiğimi anladım. Sonra farklı anlamlar üretmeye başladılar. Yine kızlarımıza dönüp saçma sapan aşk acılarını izler oldum. hayatın garip paradigması işte :(